Portfolio
Łukasz Grass :: „Robert Karaś – moja siła”
Książka dla Łukasz Grass Media
Magdalena Bober :: „Jak to się stało?”
Wywiad-rzeka z Basią Kurdej-Szatan
Anna i Marcin Nowakowie :: „Podróżuj lepiej”
Gdziewyjechac.pl i Manufaktura Książek
Anna i Marcin Nowakowie :: „Podróżuj bliżej”
Gdziewyjechac.pl i Manufaktura Książek
„Historie twórców”
Książka dla IMKER Wydawnictwo
Sahil Lavingia :: „Minimalistyczny przedsiębiorca”
Książka dla IMKER Wydawnictwo
Ash Ambirge :: „The Middle Finger Project”
Książka dla IMKER Wydawnictwo, Lektury.biz
Joey Coleman :: „Nigdy więcej nie trać klienta”
Książka dla IMKER Wydawnictwo, Lektury.biz
Chris Ducker :: „Youpreneur”
Książka dla IMKER Wydawnictwo, Lektury.biz
John Warrillow :: „Siła subskrypcji”
Książka dla IMKER Wydawnictwo, Lektury.biz
Grzegorz Ostrowski :: „Zdrowie z pudełka”
Książka dla MniamMniam.pl
Żaneta Poireux :: „Human Integral”
Adriana Czupryn i Mirko Kaupat :: „Grand Tour of Switzerland”
E-book dla MojaSzwajcaria.pl
„Szwajcaria – miasta”
E-book dla MojaSzwajcaria.pl
Katarzyna Gawlas :: „Księga Podróży”
Planner dla Podrozovanie.pl
Katarzyna i Łukasz Gawlas :: „Droga”
Książka dla Podrozovanie.pl
Katarzyna i Łukasz Gawlas :: „Wielki wóz”
Książka dla Podrozovanie.pl
„Wierzbowscy herbu Prawdzic”
Jerzy Kazimierz Wierzbowski, Andrzej Wierzbowski, Wanda Piróg-Jakubiak
Publikacje dla tradycyjnych wydawnictw
Przez ostatnie 20 lat przygotowaliśmy setki czasopism i książek dla największych wydawnictw w Polsce. Nasze doświadczenie pozwala nam przygotować w zasadzie każde zlecenie contentowe, ale szczególną miłością darzymy książki. Oto niektóre z tych pozycji.

„ABC wędkowania"
Poradnik Jacka Stępnia dla MULTICO Oficyny Wydawniczej

„Tato, a dlaczego?"
Książka Wojciecha Mikołuszki dla MULTICO Oficyny Wydawniczej

„Warszawa – prawdziwe oblicze miasta"
Album Piotra Wierzbowskiego dla MULTICO Oficyny Wydawniczej

„Prawdziwa Polska"
Album o Polsce dla MULTICO Oficyny Wydawniczej

„Pierwszy Biznes"
Poradnik dla mBanku przygotowany z zespołem My Company Polska

„Smak Gothicu"
Książka kulinarna Chefa Bogdana Gałązki